torsdag 21 mars 2013

Antekningar från föräldramöte 2013-03-20.

Vi gick igenom vilka som kommer tillhöra F00 till nästa säsong som det ser ut just nu men detta kommer spikas på ett tränar möte 9/4 så vi går ut med den informationen först efter det.

Alla som tillhör F00 idag tänker fortsätta spela innebandy i ÅKIBS(av de som var på mötet)

Under diskussion om vad som fungerat bra respektive mindre bra under säsongen framkom inget negativt så vi tolkar det som allt fungerar bra.

Vårt mål till nästa säsong blir att delta i fler cupper om ekonomin tillåter det.

Vi har inte mycket pengar i vår lagkassa så vi diskuterade olika sett att få in pengar. Vi kom fram till att vi ska sälja Newbody, diskussioner om sponsring kom upp vi ska lyfta frågan med styrelsen vad som gäller, då de som vill sponsra vill att pengarna ska gå till laget.

Sommarträning kommer vi att hålla även i år med inriktning styrka/snabbhet, var när hur kommer senare.

Vi kommer börja med fysträning nästa säsong inte för att bygga muskler utan för att förebygga skador, vi återkommer med vem som ska hålla i detta då vi tränare inte har tillräckliga kunskaper inom detta området så är vår förhoppning att vi kan utöka vår tränar stab men en fystränare.

Ängelholm outdoor som förr hette råbocka outdoor var upp till diskussion, då intresset var stort så anmäler vi nog två lag i olika åldrar vi återkommer inom kort hur vi ska göra.

Vi diskuterade dusch efter träning och match, vårt önskemål är att alla duschar i hallen efter samtliga träningar och matcher med start till nästa säsong.

Prisutdelning kommer att vara 29/4 tider kommer senare.

Kiosk & sek när det gäller kiosken så klagade många på att man får stå bockad för att kunna prata med de som beställer. Önskemål om vatten och avlopp i kiosken fans.

Gothia 3-6/1 vi kommer åka dit men vi kommer kalla till ett separat Gothia möte innan säsongstart.

Vi pratade om aktiviteter, vill man anordna något så är det fritt fram, kostar det något så kom till oss tränare så ska vi se vad lagkassan räcker till. Vi hjälper gärna till om man har ett bra förslag men inte själv vill hålla i det.

Jag ber alla fundera på om ni kan fixa någon som kan sponsra vårt lag och fundera även på hur vi kan tjäna pengar utan att tvinga nära och kära att köpa en massa. Vill ni sponsra eller vet någon annan som vill, meddela oss tränare så får vi diskutera fram något bra.

 

Tack för att ni kom.

Peter & Mats

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar