lördag 2 mars 2013

2013-03-02 Landskrona - ÅKIBS 1 - 5

Då var vi igång igen efter ett litet landslags uppehåll eller var det sportlovs uppehåll jag blandar ihop dessa med den höga klass som ni håller. Vi ställer upp med 9 utespelare idag vi håller oss till planen och forsätter spela vårt spel även om vi inte får utdelning, ni är underbara tjejer bra kämpat idag.

1.a
Spelet är till 90% på deras planhalva men vi har bara 1-1 efter första, lite stolpe ut för vår del, men då ni tror så stark på er själva så fortsätter vi trumma på ändå. 8.01 Deras målvakt tar ett skott som Clara avlossar, Filippa tar ner hennes utkast på volley och avlossar ett skott intill stolpen 0 - 1.

2.a
Vi flyttar om lite i femmorna i övrigt går det bara att berömma och mana på till att fortsätta spela vårt spel. 10.29 Moa har bollen på sin högerkant spelar in bollen till en fri Jenniefer som skjuter in den 1 - 2
13,26 Stella stjäl bollen på mittplan invid sargen hon tar löpningen med boll och lyfter upp bollen i första krysset, varför bara göra mål när man kan göra det snyggt. 1 - 3

3.e
Med den torra luften som det var i hallen så måste det gått mycket dricka så vi börjar pausen med att nästan hela laget springer och kissar och fyller vatten. Väl tillbaks så forsätter berömmet. 1.43 Jenniefer har bollen på mitten hon spelar ner den till Mikaela på backen som är placerad invid sarg mitt på vår planhalva Mikaela slår en riktig "smör" pass diagonalt över hela bana till en fri Moa som slår in 1 - 4.
10,21 Mikaela har bollen på backen hon spelar in den till en fri Clara som slår in den (tror jag då jag inte såg detta mål men snyggt var det:)) 1 - 5.

Bra kämpat idag nu ser vi till att hålla ett högt tempo på träningarna i veckan så vi kommer väl förberedda till helgen, då vi ska försvara "borgen"

Tack
Peter & Mats



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar