torsdag 16 april 2015

Skånemästerskap 2015, DJ18

Då var det dags för Skånemästerskapen igen, Damjuniorer 18.
Meningen var att de yngre damerna skulle spela detta och att vi skulle vara med för att lära, stötta upp med folk då dom inte är så många. Nu blev det så att damernas kval till division 1 hamnade just denna dag, alltså kunde dom inte spela detta, och vi är ju inte sämre än att vi nappade på utmaningen.....
Så F99 och tre "damer" ställde upp i mästerskapet.
Hörde en del som trodde vi skulle bli utklassade......
 
Gruppspelsmatch 1
Munka Ljungby IBK-ÅKIBS 2-2 (1-0, 1-2)En mycket jämn match, som vi lika gärna kunnat vinna. Som vanligt mycket tack vara vårt grymma passningsspel. Veronica i målet gör en del riktigt vassa räddningar också. Härligt att se att vi går in och spelar vårt spel oavsett vilket motståndet är.
Mål: Maja och Filippa
Ass: Cassandra och Mikaela St
Till matchens lirare utsågs Stella.
 
Filippa Sjöberg
 
Gruppspelsmatch 2
ÅKIBS-Höllvikens IBF 2-1 (1-0, 1-1)Jämn drabbning även detta, vi är på tårna och spelet är mycket runt motståndarnas mål.
Mål: Sofia och Maja
Ass: Maja och Stella
Matchens lirare Veronica Elger


Sofia Claesby
 











 
Semifinal
ÅKIBS-Höllvikens IBF 1-2 (1-1, 0-1)
Vi kämpar på bra men det syns att en hel del spelare är lite sega. Inte riktigt den farten och fokuseringen som vi är vana vid. Förlorar med ett mål och åker härmed ut, blir trea av tre lag, men det som är kul är att vi spelar så jämt mot så mycket äldre och erfarnare spelare. Mycket bra matchträning för oss och ni ska vara stolta och nöjda tjejer, ni gör detta riktigt bra. Till och med domaren berömde ert spel.
Mål: Maja
Matchens lirare i denna match blev Cassandra.
 
 
Maja Ekström
 



 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar