söndag 16 mars 2014

ÅKIBS - Palmstaden 7 - 0


Tillbaks till vardagen, efter en spelledig helg så var detta första matchen efter dramat i Växjö.

Diskussionerna gick om hur stort vi skulle vinna plus lite andra tankar och idéer.
Så vi fick starta dagen med att landa på jorden igen, och det lyckades vi med, och går ut och spelar riktigt fin innebandy första 15. Många fina kombinationer, mycket avslut men det är svårt att få dit den när där är 5 plus målvakt i mål. Så siffrorna kunder varit mycket större efter första men vi leder med 4 - 0 när vi går till paus.

Vi manar på och försöker få med backarna upp i anfallet ännu mer inför andra. Vi går ut och äger spelet men tar inte jobbet hela vägen, då det går lite för enkelt. Vilket gör att andra perioden bara slutar 1 - 0 till oss, mycket bra spel i andra men inte så mycket skott, utan vi rullar mest runt bollen som ni är så otroligt duktiga på.

Inför tredje så beslutar vi oss för att snurra till det rejält och byter spelar hejvilt, backa blir centrar forwards blir backar osv.
Det blir lite rörigt första minuterna sedan börjar ni hitta varandra igen och tar över spelet och börjar rulla boll som vanligt, otroligt imponerande efter alla byte vi gjort. Det blir 2 - 0 till oss i tredje vilket är fullt godkänt.

Mycket bra match idag tjejer ni är fortfarande obesegrade tänk på det inför nästa helg då vi avslutar serien.

Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar