tisdag 7 januari 2014

Gothia mm


Då var äventyret över för denna gång.

Resultat mässigt så gjorde vi bra ifrån oss, vi vinner gruppen och går till A-slutspel där vi sedan åkte ut i kvartsfinalen, efter en spelmässigt ganska jämn match. Men tyvärr så får vi inte in några enkla mål som vi hade behövt, vi ligger under med 0-4 ganska tidigt i matchen, men sen lyckas vi knäcka deras spelsystem som kretsade mycket runt deras nummer 2 som var väldigt duktig. Sen spelar vi 1-1 resten av matchen. Så vi förlorar med 1-5.

Målet med Gothia var att ha roligt och bygga lagkänsla, vilket jag tycker vi lyckades väldigt bra med.
Vi hade lite ”roliga” händelser under äventyret med sömngångare och killar som gick på att vissa av tjejerna var 19 år även om de äldsta som spelar Gothia är 18 år. Det blandades med tidiga mornar och sena kvällar men ni lyckades ändå hålla humöret på topp under hela äventyret. Vi fick frågor från föräldrar ett par gånger om vi ville så kunde de vara med tjejerna under några timmar, så vi fick ”fritt”, vi tackar för detta men kände inget behov denna gång, då denna grupp är så lätt att hantera, exemplariskt uppförande av alla!!!!!!

Så ett stort tack till er föräldrar för att vi fick låna era barn under denna långhelg.

Nu vilar vi idag, sedan är det full fokus på Newbody steg 2, vi kommer försöka klämma in några extra fysträningar på helgerna fram till Newbody så håll koll på bloggen.

Efter Newbody så kommer vi påbörja ett arbete med att utveckla spelarna lite mer på individnivå. Men då vi har svårt att hitta mer ledig tid så innebär detta att vi kommer ställa in vissa träningar för att ta fram underlag till detta, men vi vill att alla tar en löprunda på inställda träningar sikta på 8 km. Mer info kommer senare.

Vi spelar hemma på lördag samling 9:45 gäller även kiosk och sek.

Håll koll på fliken Newbodycup steg 2 där kommer mer info löpande.

Från trötta och glada ledare.
Bilder kommer senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar