söndag 8 december 2013

Lugi – F00 ÅKIBS 2 - 6


Idag vände serien och vi har gått första halvan med bara vinster och en målskillnad på hela 71-9. Med en sådan start på serien så måste målet vara att ta hem serien obesegrade, vilket inte borde vara ouppnåeligt för er som visar gång på gång hur duktiga ni är.

Vi spelar bra innebandy från början till slut idag men har svårt att få in bollen då de backar hem med hela laget och vi ligger under med 1-0 efter första, efter ett skott som studsar på en klubba framför mål och ändra riktning vilket ställer Ellen i mål.

Vi fortsätter föra matchen i andra, princip spel mot ett mål men fortfarande svårt att få in bollen och det står 2-2 efter andra.

I tredje släpper det lite och vi får in några bollar så det hela slutar 2 – 6 till oss.

Ni visar idag att ni aldrig ger upp utan fortsätter spela vårt spel oavsett resultat, vilket är så kul att se, ni har bra självförtroende och tror på de ni gör, va stolta över er själva!!!!!

Lugi hade en riktigt duktig målvakt som enligt rykte spelade med hjärnskakning vilket man kan ifråga sätta om all kände till då man vill beskylla oss för att ha slått på henne från läktar håll? Men duktig var hon.

Bra krigat idag
Ledarna

Lite bilder:














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar