lördag 2 februari 2013

20013-02-02 Stanstad - ÅKIBS 0 - 6

Man blir så stolt!!!!!!!!!!!!
Vi fortsätter lite i sjukdomens tecken, flera sjuka under veckan, men som vanligt alla friska till match, några har inte riktigt återhämtat sig men alla spelar riktigt bra.
Vi är på spelarna inför tredje att de ska hjälpa Ellen att hålla nollan men de behöver de inte för Ellen spikar igen med flera fina räddningar.

1:a Vi förlägger spelet på deras planhalva från start men det är inte lätt att göra mål med 10 spelare på en planhalva så blir det trångt. 3:25 tar Maja bollen nere i deras vänster hörn hon drar den på mål och returen studsar ut till Clara som sätter den 0 - 1.

2:a Efter en bra första period så höjer vi tempot lite och framförallt så börjar vi störa deras målvakt när vi skjuter. 3:24 Moa tar bollen bakom deras mål hon spelar in den till en fri Clara som slår in den med en backhand 0 - 2.
6:44 Frislag på mitten Mikaela slår en kort till Alicia som laddar för skott, då Moa har intagit position i ansiktet på målvakten så ser hon inte bollen och Alicia dra på in till stolpen 0 - 3.
14:59 För att göra det lite mer spännande så väntar vi till perioden nästan är slut, Moa har boll bakom deras mål, hon håller lite extra på den sedan spelar hon in den till en fri Clara som avslutar i mål 0 - 4.

3:e Efter två välspelade perioder så går vi in i tredje med hunger på fler mål, efter två snabba tar vi en timeout för att röra runt lite i laget, lite för att vila vissa som inte ser så pigga ut(pga tidigare sjukdom) och för att prova nya positioner. 2:49 Clara får bollen på kanten hon gör en "båge" hon håller ut för att leta läge och när det kommer så smäller det 0 - 5.
5:44 Jenniefer skjuter på mål returen går ut till Maja som slår in den 0 - 6.
Här tar vi vår timeout efter den så blir det lite mer att göra för Ellen, men vad säger man, grattis till nollan väggen( blev fel skulle vara Ellen).


Bra jobb!!
Peter & Mats

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar