lördag 19 januari 2013

2013-01-19 ÅKIBS - Åkarp 2 - 0

Bra kämpat tjejer!!!!!!!!!!

En målsnål match som vi vinner mycket pga. underbart försvars och målvakts spel.
Vi plockar bort deras läge gång på gång genom att stöta hårt på deras skyttar och de få skott som kommer igenom plockar Ellen enkelt. Ellen gör även en underbar straff räddning vilken målvakt hon är.

1:a Spelet är förlagt till Åkarps planhalva hela perioden vi dra på skott efter skott men deras målvakt gör ett riktigt bra jobb och det står 0 - 0 efter första.

2:a Vi pratar mycket om att vi måste göra det svårare för deras målvakt in och krig och ta returer,
3,35 Maja kommer fri från mitten och lägger den säkert in till stolpen 1 - 0.
13,13 Clara spelar bollen till Stella som spelar tillbaks den till Clara som vänder upp och dra på ett hårt skott i bortre krysset 2 - 0.

3:e Vi stänger tredje perioden som blir mål lös, den saknar absolut inte läge men två stor spelande målvakter håller siffrorna nere.
12,52 får Åkarp en straff, Ellen följer skytten och räddar säkert genom att stänga sin höger sida där skottet kommer, snyggt Ellen.